Byte av Mediaomvandadlare

Nu påbörjas bytet av mediaomvandlare. Läs mer nedan.

Framtidens Bredband kommer att uppgraderas för att tillmötesgå marknadens krav på högre hastigheter och säkrare kommunikation. Uppgraderingen sker i två steg;

1. Vi uppgraderar den tekniska utrustningen i nätet till 1000 Mbit/s. Uppgraderingen påbörjades i oktober 2018 och avslutades sommaren 2019.

2. Mediaomvandlarna kommer successivt bytas i samtliga lägenheter/lokaler med start från hösten 2019. Den som efter att adressen är uppgraderad beställer en bredbandstjänst med hastighet över 100 Mbit/s kommer få mediaomvandlaren utbytt utan kostnad i samband med detta. Alla mediaomvadlare byts inte ut. Enbart äldre modeller. Bilderna nedan visar vilka modeller som byts ut. Har du redan en modern mediaomvandlare är din lägenhet redan färdig. 

MED ANLEDNING AV RÅDANDE SITUATION MED VIRUSSPRIDNING ÄR ARBETET MED UTBYTE AV MEDIAOMVANDLARE PAUSAT TILLSVIDARE. HAR DU SOM HYRESGÄST FÅTT INFORMATION NÄR BYTE SKA GENOMFÖRAS BREVLEDES, KOMMER INTE BYTET SKE. NY INFORMATION DELAS UT NÄR BYTENA ÅTERUPPTAS.

CPE1.png

Från och med oktober månad kan du som hyresägst söka på din adress här till höger för att få svar på under vilken månad som du kommer att få brev hem angånde bytet av mediomvandlaren. Har du redan en modern mediaomvandlare får du inget brev.